top of page

Markarbeten vi utför

Här kan ni se alla typer av markarbeten som vi utför.

Vi verksammar mestadels i  Norra Stockholm och Uppsala

till exempel: Vallentuna, Upplands Väsby, Täby,Sollentuna, Danderyd, Järfälla, Kunsängen, Upplands  Bro, Brunna, Bålsta, Sigtuna, Märsta och Skokloster.

pool-markarbete.JPG
pool-markarbeten-stockholm.jpg

Markarbete för pool

Vi gräver, ni badar!

Vi utför markarbete för alla typer av pooler. Vi har stor erfarenhet att gräva pooler från olika leverantörer allt från trä stomme till thermo block. Vi kan även hjälpa er att montera färdigt din pool.

bergspräckning-stockholm.JPG
stenspräckning-stockholm (1).jpg
bergspräckning-stockholm (1).jpg

Stenspräckning
 

Vi kan hjälpa er att spräcka bort både sten och berg.  I vårt arbete använder vi den bästa hydrauliska spräckaren som finns - Darda C12.  Stenspräckning med Darda är en väldigt bekväm och effektiv metod och den är helt vibrationsfritt- så ingen besiktning, vibrationsmätning eller polis tillstånd behövs. Oavsett vilken metod ni väljer för att spräcka sten eller berg, så måste borrning göras. I vårt sortiment av verktyg har vi handhållna bergborrar och borrbalk till grävmaskin. 

IMG_3514 2.JPG
gjuta-betongplatta-stockhom.jpg

Gjuta Betongplatta

Bygga och gjuta en betongplatta är ett viktigt steg. Grund måste göras med hög precision och noggrannhet. Tack vare kunskap, erfarenhet och hög kvalitets utrustning kan vi hjälpa er att bygga och gjuta betongplatta till din garage, pool och ditt hus.

tomtplanering-stockholm.jpg
tomtplanering-stockholm.JPEG

Tomtplanering

Tänker ni göra om tomten? Så kan vi hjälpa er med allt inom tomtplanering. Allt från din uppfart till ny gräsmatta. Vår maskinpark har bra val av olika maskiner, som passar utmärkt för alla typer av tomter. Vår moderna mätning utrustning gör vårt jobb smidigt och mycket noggrant.

bottom of page