top of page

Professionella Markarbeten i Stockholm och Uppsala

Upptäck vårt omfattande utbud av markarbeten! Vår expertis sträcker sig över Norra Stockholm och Uppsala, inklusive områden som Vallentuna, Upplands Väsby, Täby, Sollentuna, Danderyd, Järfälla, Kungsängen, Upplands Bro, Brunna, Bålsta, Sigtuna, Märsta och Skokloster.

Våra tjänster inom markarbeten

pool-markarbete.JPG
pool-markarbeten-stockholm.jpg

Markarbete för pool

Behöver du hjälp med markarbete för din pool? Vi har bred erfarenhet av att förbereda mark för olika typer av pooler, från trästommar till thermoblock. Vårt team är redo att inte bara gräva utan även montera din pool. Boka ett hembesök för att starta ditt projekt!

bergspräckning-stockholm.JPG
stenspräckning-stockholm (1).jpg
bergspräckning-stockholm (1).jpg

Stenspräckning
 

Står du inför utmaningen att spräcka sten eller berg? Vi använder marknadens främsta hydrauliska spräckare, Darda C12, för en effektiv och vibrationsfri process. Med våra avancerade verktyg, inklusive handhållna bergborrar och borrbalkar, garanterar vi ett noggrant och säkert arbete. Kontakta oss för en konsultation utan behov av vibrationsmätning eller särskilda tillstånd.

IMG_3514 2.JPG
gjuta-betongplatta-stockhom.jpg

Gjuta Betongplatta

Vi specialiserar oss på att bygga och gjuta betongplattor med hög precision. Oavsett om det gäller din garagegrund, pool eller hus, säkerställer vårt kunniga team att arbetet utförs med noggrannhet och kvalitet. Låt oss hjälpa dig att lägga en solid grund för ditt projekt.

kostnad-dränering_edited.jpg
dränera-villagrund_edited.jpg

Dränera hus

Skydda din fastighet mot vattenskador med vår expertis inom dränering. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både bostäder och kommersiella fastigheter, och säkerställer ett långsiktigt skydd mot fukt och vattenintrång. Vårt arbete bidrar till en sund och hållbar fastighet.

tomtplanering-stockholm.jpg
tomtplanering-stockholm.JPEG

Tomtplanering

Planerar du att omgestalta din tomt? Vi erbjuder helhetslösningar inom tomtplanering, från uppfarter till nya gräsmattor. Med vår moderna maskinpark och avancerade mätutrustning garanterar vi ett effektivt och precist arbete för alla typer av tomter.

bottom of page