top of page
stenspräckning-stockholm (1).jpg

Stenspräckning

Behöver ni hjälp med att spräcka bort sten eller berg, så kan vi hjälpa er att lösa det. Vi spräcker sten med användning av hydraulisk kraft. Darda C12 är den bästa handhållna hydrauliska spräckaren som finns. Att spräcka berg med hydrauliska spräckaren är en väldigt säker och effektiv metod. Stenspräckning med "Darda" är helt vibration fritt, så ingen vibrationsmätning, polis tillstånd eller besiktning krävs. Det är en perfekt metod om man vill spräcka sten nära byggnader eller svår tillgägliga platser.

bergspräckning-stockholm (1).jpg

Spräcka sten 

Det är inte ovanligt att man behöver spräcka sten. I Sverige finns sten overallt. Ofta kan stenar vara riktigt stora, så att det inte går att flytta dem med grävmaskin. I sådana fall är en logiskt lösning att spräcka dem. Där finns massa olika metoder för att spräcka sten, men när det gäller stora stenar- är stenspräckning med hydrauliska cylinder den bästa!

bergsprackning-stockhom.JPG

Bergspräckning

Har ni stött på berg? Sprängning är oftast inte den lämpligaste lösningen, då kan man spräcka berg utan användning av explosiva varor. Det går att spräcka berg med snigeldynamit eller med hydraulisk spräckare. När man använder snigeldynamit, så måste man vara förberedd att det tar tid. När man spräcker med Darda , så ser man resultat på en gång. 

spräcka-sten-stockholm.JPG

Bergborrning

Innan man kan påbörja med stenspräckning måste man borra först. Borrning av berg är en av den viktigaste stegen i bergspräckning. Vi har båda handhållen bergborr och borrbalk på grävmaskin, vilket hjälper oss att  enkelt anpassa oss till olika uppgifter.

stensprackning-stockholm.JPG

Vart jobbar vi

Vi kan hjälpa er med stenspräckning i Vallentuna, Upplands-Väsby, Täby, Sollentuna, Danderyd, Järfälla, Kungsängen, Brunna, Upplands Bro, Bålsta,Sigtuna, Märsta och Skokloster. Tveka inte, kontakta oss redan idag. Det är helt grattis att boka ett hem besök för konsultation.

bottom of page