top of page
stenspräckning-stockholm

Stenspräckning

Behöver ni professionell hjälp med stenspräckning i Stockholm? Medverk är här för att assistera er med högkvalitativa stenspräckning tjänster. Vi är experter på att hantera både sten- och bergspräckning med precision och effektivitet. Vårt team använder den topprankade hydrauliska spräckaren, Darda C12, känd för sin exceptionella kraft och handhavande.Den hydrauliska metoden vi använder är både säker och effektiv, vilket gör den idealisk för projekt där precision är nyckeln.

 

En av de största fördelarna med att använda "Darda" för stenspräckning är att metoden är helt vibrationsfri. Detta innebär att ni inte behöver oroa er för vibrationsmätningar, polistillstånd eller obligatoriska besiktningar. Vår vibrationsfria teknik är perfekt för stenspräckning projekt som ligger nära byggnader eller på platser som är svårtillgängliga.

 

Välj Medverk för er stenspräckning i Stockholm och upplev en problemfri, effektiv och säker metod som lever upp till era förväntningar. Vårt engagemang för kvalitet och säkerhet i kombination med vår avancerade utrustning garanterar de bästa resultaten för alla era sten- och bergspräckning behov.

bergspräckning-stockholm (1).jpg

Spräcka sten 

Det är inte ovanligt att man behöver spräcka sten. I Sverige finns sten overallt. Ofta kan stenar vara riktigt stora, så att det inte går att flytta dem med grävmaskin. I sådana fall är en logiskt lösning att spräcka dem. Där finns massa olika metoder för att spräcka sten, men när det gäller stora stenar- är stenspräckning med hydrauliska cylinder den bästa!

bergsprackning-stockhom.JPG

Bergspräckning

Har ni stött på berg? Sprängning är oftast inte den lämpligaste lösningen, då kan man spräcka berg utan användning av explosiva varor. Det går att spräcka berg med snigeldynamit eller med hydraulisk spräckare. När man använder snigeldynamit, så måste man vara förberedd att det tar tid. När man spräcker med Darda , så ser man resultat på en gång. 

spräcka-sten-stockholm.JPG

Bergborrning

Innan man kan påbörja med berg eller stenspräckning måste man borra först. Borrning av berg är en av den viktigaste stegen i bergspräckning. Vi har båda handhållen bergborr och borrbalk på grävmaskin, vilket hjälper oss att  enkelt anpassa oss till olika uppgifter. Denna kapacitet säkerställer att vi kan förbereda varje stenspräckningsprojekt med den noggrannhet och effektivitet som krävs.

stensprackning-stockholm.JPG

Vart jobbar vi

Vi kan hjälpa er med stenspräckning i Vallentuna, Upplands-Väsby, Täby, Sollentuna, Danderyd, Järfälla, Kungsängen, Brunna, Upplands Bro, Bålsta,Sigtuna, Märsta och Skokloster. Tveka inte, kontakta oss redan idag. Det är helt grattis att boka ett hem besök för konsultation.

bottom of page