top of page

Schaktning för Pool i Danderyd: Ett Exempel på Våra Utförda Projekt

Projektöversikt: Pool i Danderyd

I detta avsnitt presenterar vi ett av våra senaste projekt i Danderyd, där vi utförde markarbeten för en 3,5x7m pool. Projektet inkluderade omfattande planering och förberedelser för att garantera en säker och hållbar installation.

 

Förberedande Markarbeten

Markförberedelse är kritisk för en framgångsrik poolinstallation. Vi följde noggrant riktlinjerna i Tjällden Pools manual för att säkerställa att alla standarder och krav uppfylldes.

 

Utmaningar och Lösningar

Ett oväntat problem uppstod när vi upptäckte berg under grävningen. Efter samråd med kunden beslutade vi att använda hydraulisk bergspräckning, en metod som är både säker och effektiv.

 

Fördelar med Hydraulisk Bergspräckning

Vi valde hydraulisk bergspräckning framför traditionell sprängning, vilket sparade tid och minimerade riskerna. Den här metoden kräver inte besiktning eller vibrationsmätningar, vilket underlättade en smidigare projektframgång.

 

Dränerings- och Grundvattenhantering

På grund av den höga grundvattennivån var installationen av ett effektivt dräneringssystem avgörande. Vi installerade dräneringsrör och dagvattenbrunnar för att hantera detta problem.

 

Grundläggande Arbeten för Poolen

Efter bergspräckningen lade vi markduk och fyllde poolens bas med makadam, vilket sedan planerades och packades för att skapa en stabil och jämn yta.

 

Projektets Slutförande och Överlämning

När allt markarbete var klart, överlämnades platsen till kunden för att fortsätta med pool montaget. Vårt arbete säkerställde en solid grund för deras pool.

 

Varför Välja Oss för Ditt Poolprojekt

Vår breda erfarenhet inom schaktning och poolinstallation garanterar kvalitet och tillförlitlighet. Vi är engagerade i att uppfylla våra kunders behov och förväntningar.

 

Våra Tjänster i Stockholmsområdet

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom markarbete och poolinstallationer i Stockholm och omgivande områden. Kontakta oss för mer information eller för att diskutera ditt projekt.

 

Kundrecensioner och Erfarenheter

Våra nöjda kunder är vårt bästa betyg. Här kan du läsa om deras erfarenheter och se före-och-efter-bilder från våra tidigare projekt.

 

Vanliga Frågor och Svar

Har du frågor om poolgrävning eller markarbete? I detta avsnitt hittar du svar på vanliga frågor och experttips för dig som funderar på att skaffa en pool.

 

Avslutning och Uppmaning till Handling

Tack för att du besökte vår webbplats. Om du behöver hjälp med poolgrävning, stenspräckning eller annan typ av markarbete i Stockholmsområdet, tveka inte att kontakta oss för en konsultation.

bottom of page