top of page

Tomtplanering i Uppsala

Inledning till Projektet

I detta projekt hade vi äran att arbeta med en kund i Uppsala som önskade en välplanerad och estetiskt tilltalande trädgård. Kundens vision var att skapa en jämn och attraktiv gräsmatta som skulle vara grön och frodig. Vårt uppdrag inkluderade grovplanering av tomten, läggning av matjord och detaljerad planering för att möjliggöra en idealisk gräsmiljö.

 

Grovplanering av Tomten

Den första fasen av projektet fokuserade på grovplaneringen av tomten. Detta innebar att vi noga analyserade och förberedde marken för att säkerställa en jämn yta. Vi använde vår expertis och specialutrustning för att effektivt hantera och omforma landskapet, vilket skapade en solid grund för den efterföljande finplaneringen.

 

Läggning av Matjord

Efter att grovplaneringen var slutförd, påbörjade vi processen att lägga ut fin matjord över området. Valet av högkvalitativ matjord var avgörande för att säkerställa att gräset skulle växa sig starkt och frodigt. Jorden jämnades ut med hjälp av vår planeringsbalk, en teknik som gör arbetet både effektivt och tidseffektivt.

 

Effektiv Anläggning av Gångvägar och uppfart

En viktig aspekt av projektet var att anlägga gångvägar, plats för altan och bilparkeringar på fastighetens framsida. Dessa områden grusades och packades med vår markvibrator, vilket garanterade en stabil och hållbar grund. Denna detaljerade anläggning bidrog till att skapa en funktionell och estetiskt tilltalande utomhusmiljö.

 

Fördelar med Vår Metod

  • Effektiv Tomtplanering: Genom användning av modern utrustning och tekniker kunde vi effektivisera hela processen från grovplanering till finjustering av tomten.

  • Kvalitetsmatjord: Valet av fin matjord säkerställer optimal tillväxt och hälsa för gräsmattan.

  • Detaljerad Uppmärksamhet: Vår fokus på detaljer vid anläggning av gångvägar och andra utomhusstrukturer garanterar en både praktisk och vacker trädgård.

 

Avslutande Ord

Om ni behöver hjälp med att förbättra er tomt, gräva för pool, utföra stenspräckning eller annan typ av markarbete inom Uppsala eller Stockholmsområdet, tveka inte att kontakta oss. Vårt team är här för att hjälpa er förverkliga er drömträdgård.

bottom of page